Hjärt-lungräddning med hjärtstartare

Här lär man sig hur man ska ta hand om en person som får ett hjärtstopp. Vi börjar oftast med en kort genomgång av vad som sker i kroppen när hjärtat stannar. Sedan börjar utbildningen där Ni lär er hantera  symtomen på hjärtstopp till hur Ni agerar med en hjärtstartare! Vi lär Er även hantera ett luftvägsstopp och hur man lägger drabbade i stabilt sidoläge. Utbildningen sker efter HLR-rådets senaste riktlinjer. Kunden kan alltid komplettera med andra delar för att få det så bra som möjligt för tex arbetsplatsen. Exempel på tillägg kan vara att lära sig stoppa stora blödningar,hur man agerar vid trafikolyckor mm.

S-HLR

Detta är en vidareutbildning för sjukvårdspersonal på tex vårdcentraler eller avdelningar. Utbildningen är mer avancerad än grundutbildningen i HLR. Vi på TS Medical kommer ut till respektive vårdinrättning för att specialanpassa utbildningen för just Er arbetsplats.

Skräddarsydda utbildningar!

Vad har Ni för önskemål? Kontakta oss och vi kommer tillsammans överens om en innehållsrik och givande utbildning! Kanske vill Ni att vi är ett delmoment i en utbildningsdag? Råd om vilken förstahjälp utrustning Ni kan ha på arbetsplatsen och en genomgång i hur man använder den? Kom med förslag!